Tarvikkeet ja varaosat

Kunnon Kauppa myy huoltopalveluiden lisäksi polkupyörän varaosat, tarvikkeet ja lisävarusteet. Tule meille tutustumaan laajaan valikoimaamme! Valikoimistamme löydät myös suksien huoltotuotteet, ulkoilun ja urheilun merkkituotteita sekä autonhoitotarvikkeet.

Myymälässämme saat kaupan päälle asiantuntijan palvelun ja vinkit pyörien, suksien ja luistinten hoitoon. Tunnemme polkupyörät ja osaamme neuvoa, mikä varaosa tai lisävaruste sopii mihinkin polkupyörään, hoidamme luistinten teroitukset ja muotoilun vuosien kokemuksella sekä tarjoamme suksillesi täyden huoltopalvelun.

Valitsemalla alkuperäiset lisävarusteet varmistat, että pyöräsi ja suksesi pysyvät alkuperäisenä ja moitteettomassa kunnossa. Valikoimistamme saat lisävarusteet, joiden avulla viimeistelet urheiluvälineestäsi juuri sinulle sopivan kokonaisuuden.
Meiltä saat lisäksi luotettavat huolto- ja säilytyspalvelut.

Lue lisää palveluistamme!
Suksi- ja lumilautahuolto
Pyörähuolto
Pyörien talvisäilytys

Joulun lahjakortit ovat saapuneet! Lahjakortin voi käyttää tuotteisiin tai palveluihin valitsemallasi summalla. Osta läheisellesi Kunnon Kaupan lahjakortti myymälästämme. Hae vaikka heti pukinkonttiin!